Utrecht voor Afrika

Ik liep er al een tijdje mee rond. Ik wilde mijn bedrijf Klaar-Af nieuw leven inblazen én een deel van de opbrengst naar Afrika sturen. En dan niet zomaar naar Afrika, maar vooral naar mensen die ik kan helpen met een microkrediet. Zodat ze een toekomst kunnen opbouwen en trots zijn op wat ze bereiken. En zodat hun kinderen zien dat je je leven zelf in de hand kunt nemen.

En nu is het dan zover. Na mijn Tanzania ‘avontuur’ in 2012 ben ik inmiddels weer gesetteld in Nederland. Mét mijn Afrikaanse man en zoontje, dus ik barst van de energie voor leuke nieuwe contacten en projecten.

Bovendien is mijn man Peter druk met een fonds dat microkredieten verstrekt in Sengerema waar hij vandaan komt. Er komen dus twee dingen bij elkaar!

In dit blog zal ik jullie op de hoogte houden van de gesteunde doelen en de bijdragen vanuit Klaar-Af. Wil je meer weten over ‘jouw’ project of eens met ons mee naar Tanzania, dan horen we dat graag van je!

Hartelijke groeten van Jolanda, Peter en Vince

P.S.: Ook als je geen tekstklus voor me hebt, mag je natuurlijk projecten in Afrika via ons steunen. We zijn te bereiken via jolanda@klaar-af.nl en via 06-16970484.

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.