Portfolio

Ik was onder andere betrokken bij:

Online producties

www.mozaiekmonumenten.nl 
Communicatie verzorgd rondom het #hartvoorhetdiak, een mozaïek kunstwerk als bedankje voor de medewerkers in de zorg ten tijde van Corona.
De pagina Bedrijfsuitje mozaïek workshop geschreven, daarnaast communicatieadvies gegeven aan de eigenaresse om vaker mozaïek opdrachten te kunnen verzorgen in plaats van alleen cursussen en workshops te geven.

www.jongvrouwelijkleiderschap.nl
Tekst- en communicatieadviezen gegeven en enkele webteksten geschreven voor deze coachingspraktijk.

www.mamazoeloe.nl
Alle teksten verzorgd en geplaatst voor deze stichting die kansarme mensen in Tanzania helpt.

www.insiemebeelden.nl
Alle teksten verzorgd voor deze site over asbeelden en asstenen, een mooie manier om een overleden dierbare mee te gedenken.

www.capestone.nl (ik heb hier 4 jaar gewerkt aan de content van deze technische webshop: complete coördinatie als content manager, productpagina’s, e-nieuwsbrieven, SEO, SEA, landingspagina’s, banners, advertenties, persberichten, brochures, flyers, social media)

www.bgt.nl en www.facebook.com/bijbelingewonetaal (plaatsen van items/content in agenda, in de media, nieuws, op Facebook rond de introductie van de Bijbel in Gewone Taal)

www.randstad.nl (optimaliseren van de vindbaarheid – SEO – van de webpagina’s van het carrièrecenter/wordenwiejebent. Door verbeteren navigatie en door eindredactie)

http://www.kiesbeter.nl/ van het ministerie van VWS (dossier ‘zin in ouder worden’, daarnaast veel teksten herschreven)

www.dcjg.nl/ (begeleiding van 26 Utrechtse gemeenten bij het starten van hun CJG-site, bepalen onderwerpen, training CMS, eindredactie teksten, zie bijvoorbeeld http://www.cjgnieuwegein.nl/)

http://www.ymca.nl/ (structuur en groot deel van de teksten van deze maatschappelijke organisatie. Ik heb hier 10 jaar gewerkt.)

www.draads.nl/blog (teksten en communicatieadvies champagneweken en hangmattenactie)

http://www.nt2examtraining.nl/ (structuur, teksten en bouw complete site)

http://gmibv.nu/ (alle teksten herschreven)

http://www.aserio.nl/ (alle teksten herschreven)

Let op: teksten op websites veranderen nogal eens, het is daarom niet zeker dat alle teksten op bovenstaande sites nog van mijn hand zijn.

Offline producties (drukwerk)

Eindredactie verzorgd van het boek ‘Jij jonge, krachtige vrouw’ van life coach Martine Nauta van www.jongvrouwelijkleiderschap.nl.

OUDERS & COO Magazine voor ouders van kinderen op het middelbare onderwijs (complete coördinatie, eindredactie, fotoselectie en tekstschrijven)

Corporate brochure van Draads BV (coördinatie tekstgedeelte, voorstel vormgeving en tekstschrijven)

Artikelen De Paraplu, verenigingsblad Slachtofferhulp Nederland (interview en tekstschrijven)

Diverse bedrijfsprofielen voor businessclub in verenigingsblad MSV Montfoort (interview, foto’s en tekstschrijven)

Inclusief, verenigingsblad YMCA (complete coördinatie, eindredactie, fotoselectie en tekstschrijven)

Diverse brochures YMCA (complete coördinatie, eindredactie, fotoselectie en tekstschrijven)

Diverse artikelen in OUDERS & COO Magazine voor ouders van kinderen op het basisonderwijs (fotoselectie en tekstschrijven)

Diverse artikelen voor woningcorporaties in omgeving Delft (gegevens verzamelen, soms interviews, foto’s en tekstschrijven)

Diverse artikelen voor handboek voor redacties van bedrijfs- en personeelsbladen (ideeën aandragen en uitwerken, tekstschrijven)

Artikel in de Volkskrant, over Ile de Goree in Senegal (idee aandragen, – Franstalige – interviews regelen, veldonderzoek, foto’s, tekstschrijven)