Testimonials

Wat klanten zeggen:


“Ik ben bijzonder tevreden over de manier waarop Jolanda mij geholpen heeft mijn boek te structureren en te redigeren. Ze kijkt met een eerlijke en open blik naar het materiaal en weet het daarna extra te polijsten. Dat doet ze heel precies.

Hetzelfde geldt voor de tweede aanzet van mijn webteksten. Je vindt het boek en de webteksten terug op: www.jongvrouwelijkleiderschap.nl.”


Martine Nauta,
life coach en schrijfster van het boek
‘Jij jonge, krachtige vrouw’


“Ik heb met Jolanda mogen samenwerken en vond in haar een enthousiaste en kundige webredacteur. Ze staat open voor nieuwe ideeën, werkt doelgericht en is helder in haar schrijven.”Willeke de Mos-Loeffen,
oprichter en voorzitter van www.mamazoeloe.org


“Ik heb Jolanda ervaren als een gepassioneerde schrijfster die mijn verhaal exact weet te verwoorden in tekst. Als een vrouw die weet van aanpakken. Iemand die duidelijke afspraken maakt en ook nakomt.”Hans Corsten,
eigenaar van www.insiemebeelden.nl


Jolanda is een echte aanjager en het is fijn om met haar te sparren. Ze helpt met het prioriteren van taken. Met haar enthousiasmerende teksten trekt zij mensen over de streep. Ze zorgt ervoor dat informatie helder en volledig wordt gecommuniceerd.

Marné van Veenendaal,
eigenaar van
www.mozaïekmonumenten.nl