Selecteer een pagina

Teksten die klanten aantrekken als een magneet

9

Voel je je onhandig als je schrijft?

Als het niet lukt om de juiste woorden te vinden, loop je soms volledig vast. Je vergelijkt jezelf met anderen ‘die wel wervende teksten kunnen schrijven’ en je stelt jouw schrijfklus het liefst zo lang mogelijk uit.

9

Vind je het lastig om je planning te halen?

Als je er genoeg tijd in stopt, komt er meestal wel een tekst waar je tevreden over bent. Maar ja, je hebt nog zoveel ander werk te doen. En dan loopt dit dus vertraging op…

9

Wil je nú het verschil maken met jouw bedrijf?

Jij hebt de wereld iets te bieden en dat weet je. Het niet zelf kunnen schrijven van de overtuigende teksten die je nodig hebt, houdt je weg van de droom die je voor ogen hebt. Je wilt geen tijd verspillen!

women blowing confetti

Rake teksten ontstaan vanuit rust en afstemming

Als het aan jou lag, zou je waarschijnlijk willen schrijven zoals je praat. Zodat iedereen je enthousiasme voelt en direct begrijpt waar je naartoe wilt. Je zou willen dat je de aandacht van je ideale klant altijd kon vasthouden. En dat je nooit twijfelde of je social media post wel goed genoeg is. Maar de praktijk is anders en dus zoek je naar ondersteuning.

Wat ik jou kan bieden is rust, regelmaat en resultaat. Rust krijgen we door samen jouw belangrijkste doel en doelgroep te bepalen. Je hoeft dan nooit meer te twijfelen en kunt gefocust aan het werk. Resultaat ga je boeken als je je boodschap en planning helemaal afstemt op je ideale klant. Wil je voortdurend resultaat, dan is het belangrijk om regelmatig in beeld te komen bij je doelgroep.

We bereiken dit resultaat via de combi gesprek-verkooppagina-mailing-social media. Je kunt kiezen: alleen samen sparren over je doel en doelgroep (rust) of ook de bijbehorende verkooppagina (resultaat) en mailings-social media (regelmaat) door mij laten verzorgen. In het laatste geval doe ik de planning en de uitvoering: jij hoeft slechts prioriteiten te stellen en inhoudelijke input te leveren.

Mijn missie: mensen helpen zichzelf te helpen (tevreden en zelfredzaam te zijn).

Als redacteur help ik life coaches aan klanten, zodat meer mensen in hun kracht komen of blijven.

Ervaren redacteur | online marketeer | idealist

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam als tekstschrijver, heb veel ervaring met online marketing en bezit daarnaast een drive om de wereld een stukje mooier te maken met mijn meedenk- en schrijftalent.

Mijn eigen ervaringen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling hebben me al vaak geholpen bij het schrijven voor mensen die op zoek zijn naar coaching.

Omdat ik de kracht ken van de combi verkooppagina-mailing-social media, help ik je graag om jouw bedrijf daarmee een steviger fundament te geven.

Ik ondersteun je dus niet alleen met aansprekende teksten, maar ook met een eenvoudig marketingplan én de uitvoering daarvan.

 

Wil jij je marketingtijd slim inzetten?

Rust

Als je je doel en doelgroep helder hebt, is het eenvoudig om je boodschap daarop af te stemmen.

}

Regelmaat

Via e-mailings blijf je in beeld bij je ideale klant.
We gaan samen de deadlines bepalen, én halen!

Resultaat

Door je klant centraal te stellen, krijg je meer clicks, meer aanmeldingen, meer inkomsten en meer impact.

Ervaringen van mijn klanten

Ik vind Jolanda ontzettend waardevol als coach/redacteur. Ze denkt heel goed mee, ook out of the box! Ze is een echte creatie-waterval 🍀👍

Anouk Krens

Kinesioloog, Sento

Ik kan zelf wel zorgen dat ik zichtbaar ben op social media, maar als ik deelnemers voor mijn cursussen wil en mijn teksten echt wervend moeten zijn, dan schakel ik Jolanda in.

Ik heb van haar geleerd om directer te schrijven, meer to the point. Op dit moment heb ik er niet veel problemen meer mee. Oefening baart kunst?

Lity van Hoboken

Aurareader en -healer, Leven en laten leven

Zo werkt het

Na een eerste kennismaking plannen we een moment in voor de focussessie. Deze duurt meestal ruim een uur. We bepalen daarin wat we gaan communiceren en aan wie.

Vooraf neem ik jouw belangrijkste vragen door of je verkooppagina, als die er is. Na afloop ontvang je een stappenplan.

De verkooppagina, mailingteksten en social media posts komen op deze manier tot stand: aan de hand van jouw input over je doel en ideale klant maak ik een eerste tekstvoorstel. Daar reageer jij op, waarna ik jouw opmerkingen verwerk. Vervolgens reageer jij op de tweede tekst. Daarna verwerk ik die laatste aanwijzingen in de definitieve versie.

Afspraak maken

Afspraak maken

Afspraak maken

Wil jij snel feedback op jouw tekst?

Mail je tekst van maximaal 1.000 woorden dan voor donderdag 9.00 uur naar info@klaar-af.nl.
Zet er even bij wat je belangrijkste vraag is of waar je aan twijfelt.

Je ontvangt de maandag erop minimaal 3 maatwerk tips in je mailbox, zodat jij weer verder kan.

De kosten van deze 'speed feed' zijn 25 euro excl. btw.

Heb je meer haast? Bel me dan even om te overleggen.

Veelgestelde vragen

Maak je ook complete websites?

Nee, ik richt me op klanten die hun bestaande website beter willen inzetten. Net als hun e-mail marketing en hun social media.

Het komt wel vaak voor dat we de hele site optimaliseren als we eenmaal bezig zijn met de verkooppagina en de mailings.

Als je nog geen site hebt, kan ik je in een focussessie adviseren over de inhoud en je in contact brengen met goede webbouwers.

Schrijf je ook andere teksten?

Ja, laat me gerust weten wat voor tekst je nodig hebt via het contactformulier of bel me even.

Voor welke social media maak je posts?

Meestal gaat het om LinkedIn en Facebook. In overleg zijn ook bijdragen voor andere platforms mogelijk.

Moet ik al een mailprogramma hebben?

De meeste klanten hebben al een mailprogramma, maar tegen meerkosten kan ik je ook helpen bij de keuze en inrichting van jouw nieuwe mailprogramma.

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb met Jolanda mogen samenwerken en vond in haar een enthousiaste en kundige webredacteur van Klaar-Af. Ze staat open voor nieuwe ideëen, werkt doelgericht en is helder in haar schrijven.

Willeke de Mos

Oprichter, Stichting Mamazoeloe

Jolanda is een echte aanjager en het is fijn om samen met haar te sparren. Ze helpt met prioriteren van taken.

Met haar enthousiasmerende teksten trekt zij mensen over de streep en zorgt ervoor dat informatie helder en volledig wordt gecommuniceerd.

Dankzij onze samenwerking is een idee uitgegroeid tot een groot maatschappelijk mozaïekproject.

Marné van Veenendaal

Kunstenares, docente, Mozaiekmonumenten

Ga nu van play naar fast forward, zodat je echt een verschil maakt met jouw talent!

Ik help je om woorden te geven aan jouw doel en om met een vaste regelmaat naar buiten te treden.