Selecteer een pagina

Over mij

Hallo,

Ik ben Jolanda van Schie en ik help life coaches om klanten aan te trekken door middel van aansprekende teksten.

Na ruim 20 jaar ervaring als webredacteur in loondienst, heb ik besloten me te specialiseren in webpagina’s, mailings en social media posts, omdat die combinatie een goed fundament biedt voor (voortdurende) groei.

Op die manier kan ik jou de meeste toegevoegde waarde bieden en kan jij nóg meer mensen helpen.

Wat maakt mij anders dan andere redacteuren?
Ik kies bewust voor 1 doelgroep en richt me voornamelijk op teksten voor de combinatie website-mailing-social media. Hier heb ik veel ervaring mee en hier ken ik de kracht van. Veel organisaties beschikken wel over deze communicatiekanalen, maar komen niet toe aan het optimaal inzetten ervan. Ik kan dan uitkomst bieden.

Alleen voor life coaches?
Life coach is wat mij betreft een breed begrip, het gaat me om iedereen die anderen wil helpen in zijn/haar kracht te komen of te blijven. Je kunt dus ook denken aan therapeuten, jeugdleiding, onderwijskundigen, trainers, sociale ondernemers, idealisten etc. De keuze voor deze groep komt voort uit mijn eigen levensverhaal, waarover je in mijn blog meer kunt lezen.

Ondersteunend en authentiek
Ik heb mezelf diverse malen laten coachen. Ik ben dus ervaringsdeskundig en weet alles van in de weerstand zitten en van jezelf overwinnen. Ook belangrijk: ik heb ontdekt dat ik van nature een dienstverlener ben; het kost me dus weinig moeite om op jouw doelen te focussen. Ik geloof in puurheid en kan niet zo veel met schreeuwerige marketing. We gaan samen op zoek naar het verschil dat jij maakt voor jouw klanten en hoe we dat trefzeker kunnen overbrengen.

Het lijkt me superleuk om met jou te gaan werken, want de kans is groot dat onze missies veel overeenkomsten vertonen. Dus als jij nog succesvoller wordt, dan helpt mij dat ook!

Wil je weten met wie ik heb gewerkt, kijk dan op mijn LinkedIn profiel. Wil je weten hoe ik werk, neem dan even contact met me op.

Een paar persoonlijke weetjes over mij: ik hou van wandelen en fotograferen en ik heb ‘iets’ met Afrika. Ik vertel je graag meer als we elkaar leren kennen en ben ook erg benieuwd naar wat jou ‘jou’ maakt.

Volg mij op LinkedIn:

Missie

Mensen helpen zichzelf te helpen (tevreden en zelfredzaam te zijn). Life coaches die door mijn support verder groeien, kunnen meer mensen in hun kracht helpen of houden.

Visie

Ik geloof dat tevreden mensen geen reden hebben om zichzelf of anderen geweld aan te doen. Ik draag daarom met mijn communicatietalent graag bij aan een relaxtere en vredigere wereld.

Kernwaarden

Verbondenheid/eenheid
Hersteldrang/verbeteren
Communicatie
Relatievorming
Leergierigheid

Klaar-Af:

Samentrekking van ‘klaar’ en ‘af’, ook wel klaar-af of klaaraf genoemd.
Betekenis 1. kort voor ‘in de startblokken staan’, enthousiast zijn, er zin in hebben.
Betekenis 2. bedrijf dat goed is in het (af)maken van teksten en alles wat daarmee samenhangt.

Z

Journalistiek

Ik heb journalistiek gestudeerd (HBO). De opleiding was gericht op krant, tijdschrift, radio en tv. Schrijven met diepgang vond (en vind) ik het leukst.

Z

Eindredactie

In de avonduren deed ik een post-HBO opleiding over de eindredactie van corporate magazines. Ik verzorg graag de finishing touch van publicaties.

Z

Online Marketing

Kennis over online marketing verkreeg ik in de praktijk en via de NIMA A-opleiding over zoekmachine marketing, e-mail marketing, social media en advertising.

Hoe klanten mij ervaren

Jolanda heeft mijn bedrijf een stap verder gebracht door focus aan te brengen in mijn webteksten. Ze heeft mij geleerd om mijn doelgroep aan te spreken vanuit hun behoeften.

Ze adviseert op een prettige manier, komt snel tot de kern van je boodschap en bekijkt de teksten vanuit de lezer. Daarnaast vertaalt ze beleidsmatige en abstracte thema’s naar de praktijk, waarin de lezer zich herkent.

Mala Paltoe

Adviseur diversiteit, DiMENSa

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?